Rabu, 9 Mac 2011

CONTOH SOALAN UJIAN TAHUN 1 KSSR 2011

         Ujian bulan Mac sudah bermula semalan 8 Mac 2011 hingga 10 Mac 2011 setara seluruh Johor. Berikutan itu saya telah menyediakan 2 set soalan ujian bahasa melayu. Anda boleh download soalan tersebut untuk dijadikan panduan.








16 ulasan:

  1. assalamualaikum cikgu eyta,
    tq dgn contoh soalan ni. tapi nak tanya Bm kssr ada dua kertas lagi ke? saya dgr bm cuma tinggal satu kertas je

    BalasPadam
  2. salam cikgu,
    minta izin utk download material dlm blog cikgu untuk anak saya...
    kalau boleh ujian kssr tahun 1 utk subjek yg lain math, eng, boleh tolong bagitak... tq

    BalasPadam
  3. assalamualaikum...sy hairuddin ...nk tanya cikgu ade cth soalan pendidikan islam tahun dua dan tahun 4 penggal ke 2?

    BalasPadam
  4. salam cikgu eyta... nak tnya soalan pend. islam thun satu ada x????? kalo ada sya nak downkload....

    BalasPadam
  5. Salam cikgu. Saya cuba "download" contoh lembaran kerja/ instrumen matematik tetapi tak dapat. Dia tulis kat situ out of bandwidth. Harap cikgu dapat bantu. Thank you.

    BalasPadam
  6. cikgu tolong saya download lembaran contoh soalan penulisan :P

    BalasPadam
  7. terima kasih kerana mewujudkan blog seperti ini,sangat membantu,teruskan usaha murni anda,semoga sentiasa diberkati :)

    BalasPadam
  8. slm....hmmm...mmg luar biasa blog saudari..tahniah, namun sy tertanya-tanyalah, bhwa adakah pelaksanaan kssr di johor tidak menepati standard yang ditetapkan?hal ini telah pun hebat diperkatakan di dalam kursus2 penyebaran kssr baru2 ini. mengapa boleh jd sedemikian?

    BalasPadam
  9. salam, mohon kebenaran d/load cth soalan utk anak saya.

    BalasPadam
  10. salam cikgu,

    mohon kebenaran d/load cth soalan untuk anak saya...

    semoga tuhan memberkati usaha murni cikgu.

    tq.

    BalasPadam
  11. ada tak instrumen DSV TAHUN 2?

    BalasPadam
  12. salam.saya sekarang sedang membuat research berkaitan dengan pendidikan moral darjah satu. saya baru menegtahui tentang KSSR ini. boleh x jikalau Tuan/Puan sharekan contoh soalan pendidikan moral KSSR Darjah 1 tersebut.

    BalasPadam
  13. salam...
    terima kasih atas kesudian berkongsi di sini..
    semoga usaha murni cikgu akan mendapat keberkatanNya..

    BalasPadam
  14. salam..mohon dwld..terima kasih berkongsi ilmu....dua bulan mencari instrumen moral thn 1 baru jumpa dlm blog cikgu...terima kasih..moga mendapat ganjaran dari Nya..

    BalasPadam
  15. salam cikgu eyta...
    mohon download dan share ye apa yg ade dlm blog ni
    saya ibu kepada anak lelaki darjah 1...dah saya semakin paham apa otu LINUS....thank cikgu

    BalasPadam
  16. dua shja ka?aduhh sya nak ambil contoh soalan tu murid sya bgi semester 1 la..skurangnya 40 soalan

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...