Khamis, 14 Julai 2011

BBM Matematik Terbaru


   Salam semua, Alhamdulillah hari ini Cikgu Eyta masih diberi kesempatan untuk berkongsi bahan dengan anda semua. Hari ini Cikgu Eyta berkesempatan untuk upload bahan-bahn bantu mengajar matematik yang boleh digunakan oleh guru-guru di kelas insyallah... Bahan-bahn ini adalah ehsan rakan-rakan Cikgu Eyta yang pernah menghadiri pelbagai kursus. Semoga bahan ini bermanfaat kepada semua insyallah..

6 ulasan:

  1. kenapa x leh nak download yea?

    BalasPadam
  2. itulah pasal....kalo bole cikgu eyta send emelkan kat saya ye..bahan2 ni mesti banyak membantu kami semua....semoga sentiasa murah rezeki...amin...

    BalasPadam
  3. lupa pulak...emel saya..niezhang35@gmail.com
    teima kasih..

    BalasPadam
  4. terima kasih di atas info dr mu cikgu eyta... lawatlah blog saya kalau lapang...syimaz79@gmail.com

    BalasPadam
  5. emm.. tak boleh nak tengok..tolong..apa yg boleh dibuat..

    BalasPadam
  6. slm cikgu eyta,xdpt download la..klau tak menyusahkan cikgu eyta,boleh tak email kat cikhazlina@yahoo.com.teringin sgt nak berkongsi ilmu cikgu eyta

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...